Cautare

1377 de rezultate pentru "nr de telefon abonati" (3.89 secunde)
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Campania electorala s-a apropiat de sfarsit. ... Cu doar cinci zile inainte de scrutin, Adrian Nastase s-a multumit sa afirme ca romanii vor alege, pe 28 noiembrie, "intre bine si rau”.
Pe ultima suta de metri din campania electorala, Partidul Romania Mare, filiala Constanta, a decis sa destinda atmosfera desul de sobra creata de atitudinile pe care le-au adoptat in ultima luna celelalte formatiuni politice. Si aici nu ne referim neaparat la denigrarea imaginii unui partid de catre altul.
Denuntatorul care a anuntat procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) Bucuresti ca viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, Nicolae Dicu, si primarul Mircia Gutau i-au cerut mita pentru a-i elibera un certificat de urbanism, a povestit ieri, intr-o conferinta de presa, toate intalnirile si discutiile pe care le-a avut cu cei doi edili pe aceasta tema.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
Monica Macovei, ministrul Justitiei, a refuzat sa-si trimita CV-ul pentru candidatura la functia de comisar european.
Primii raspunzatori pentru accidentul de pe strada Brandusei din Craiova, cand un autoturism s-a proptit intr-o gaura din carosabil, au fost gasiti reprezentantii Regiei Autonome Apa Craiova.
Scapat de grija guvernarii, PSD-ul se pregateste sa-si mature propria ograda. Conform ultimelor evolutii, se pare insa ca oful pesedistilor suparati pe Adrian Nastase a mai scazut in intensitate - nu de voie ci de nevoie.
Acesta este membru PNL din 2000 si a ajuns prefect sustinut fiind de senatorul Mihai Tibuleac, presedintele organizatiei judetene a partidului.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Prima vizita in strainatate in calitate de presedinte al Romaniei a fost ieri, in Republica Moldova. El isi tine astfel promisiunea facuta in campania electorala de a da o importanta deosebita in relatiile cu fratii de peste Prut.
Prefectul Danut Culetu a initiat o serie de audiente in judetul Constanta, vizate fiind localitatile-centru Baneasa, Cernavoda, Harsova, Mangalia, Medgidia si Negru- Voda.
In cursul zilei de ieri, dupa o pauza destul lunga, reprezentantii AP Constanta s-au hotarat sa dea ochii cu presa.
Din cauza ultimelor speculatii care au aparut cu privire la furtul de carburanti din magistralele petroliere ce strabat orasul Constanta, la nivel ministerial a fost tras un semnal de alarma cu privire la activitatea profesionala a chestorului Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
In cursul zilei de ieri, primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat ca bugetul local trebuie regandit, asta in conditiile in care el va fi mai mic cu 250 de miliarde de lei.
Potrivit sursei, functia este detinuta, in prezent, de republicanul David Vitter, banuit de legaturi cu liderul unei retele de prostitutie. Vitter este cunoscut pentru legatura sa cu Deborah Jeane Palfrey, “femeia care conducea o retea de prostitutie”.
Presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca in ultima vreme a primit mai multe amenintari cu moartea dupa scandalul iscat de transformarea PNTCD in PPCD. “De cateva zile primesc pe telefon amenintari cu moartea.
Vizita lui Traian Basescu a consolidat relatiile de “incredere reciproca“ intre presedintele Romaniei si cel al SUA. Traian Basescu a precizat ca relatiile dintre cei doi sefi de stat au inceput inaintea vizitei oficiale la Washington, aceasta fiind, de altfel, cea de-a patra intalnire intre ei.
Primarul Sibiului Klaus Johannis a declarat ca a acceptat propunerea lui Mircea Geoana de a prelua functia de premier daca acesta va castiga alegerile prezidentiale. "Presedintele PSD Mircea Geoana mi-a propus sa fiu candidatul domniei sale pentru functia de prim-ministru in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale.
google-analytics.com